torstai 17. marraskuuta 2011

Tilda-nukke ja joulun fiilistelyä

Ostin viime vuonna itselleni joululahjaksi Tilda-askartelupakkauksen, jossa oli ohjeet ja materiaalit jouluenkeleihin. Sain yhden enkelin nyt lopultakin valmiiksi!


Aika söpö siitä tuli elämäni ensimmäiseksi Tilda-nukeksi :) Uusi aluevaltaus siis suoritettu onnistuneesti! Ensi kerralla täytyy muistaa ommella vartalon saumat tosin vähän vaaleammalla langalla...

Enkeli on vähän liian pastelli omaan makuun, mutta onneksi se sopii hyvin makuuhuoneen tapettiin :) Ja hurmaavahan siitä tuli!




Löysin kirppikseltäkin suloisen käsintehdyn enkelin! Se pääsi koristamaan ikkunaa.



Ihanaa kun joulu tulee! Voi taas kaivaa varastoista esiin joulukoristeita ja kotoilla :) Hyvää Joulun odotusta kaikille! Ja tervetuloa uudet lukijat!

5 kommenttia:

  1. Molemmat on ihania. Sekä itse tehty, että kirpparilöytö. Tykkään enkeleistä. Onko tuo pöytälanppusi alkuperäisessä kuosissa? Kyselen vaan siksi, että itsellä on ainakin kuvan perusteella melkein samanlainen, mutta metallin sävyisellä jalalla ja beesillä varjostimella. Tuo on melkeinpä kauniimpi kuin omani.

    VastaaPoista
  2. Ihana Tilda-enkeli! :) Mullakin on ollut tarkoitus tehdä jo monena vuonna noita enkeleitä koristeeksi, mutta... jotenkin vaan jääneet.. :) Pitäisköhän nyt innostua! :) Mulla on kaikki Tilda-kirjatkin ja aina niistä ihailen niitä kaikkia juttuja... :) Voihan niille tehdä retrokankaistakin mekkoja jne... :) Kun ne nyt passais paremmin omaan tyyliin. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos:) Pöytälamppu on ostettu aikoinaan Bauhaus-tavaratalosta. Kuosi on alkuperäinen.

    VastaaPoista
  4. tosi ihania noi tilda-nuket mulla mummola taynna niita ja toisia versioita esim jatti pupuja <3

    VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...