lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sisäpäivien tuotantoa

Käsityö-flow on kateissa tällä hetkellä. Olen jaksanut tehdä viime aikoina vain muutamia nopeita juttuja. Työ, koti ja perheen sairastelut vievät tällä hetkellä Mun Tekemän energiat =(


Nukketeatteriverho on ollut meidän uusi suuri hitti. Ompelin sen nopeasti kankaanjämistä. Verhotanko löytyi roskiksesta. Edulliset käsinuket on ostettu aikoinaan IKEAsta.

Tällainen pikateatteri on meille tosi kätevä systeemi. Se vie vähän tilaa. Tanko laitetaan huoneen nurkkaan ja verho kaappiin, kun esitys ei ole käynnissä =)

Aloitimme lasten kanssa myös Pääsiäisaskartelut, kun on pitänyt keksiä puuhaa sisätiloissa. Ohje kortteihin löytyi uusimmasta Tiimarin mainoslehdestä. Hauskaa puuhaa lasten kanssa =)


Etenkin sydänten ja perhosten napsuttelu eri värisistä papereista tuntui olevan hauskaa.Nämä kypärälakit valmistuivat nopeasti, tosin saumuri suuttui mulle jostain ja alkoi tekemään huonoa jälkeä... =(


Tämä oli hyvää trikoopalojen karsintaa! Peruskypärälakkeja SK-kaavalla lehdestä no 10/2004.

Mukavaa viikonloppua!

ps. Lasten Angry Birds -tossujen ohje on kohta valmis =)1 kommentti:

  1. Kiitos kypärämyssyvinkistä! Pieniin saisikin kulumaan mukavasti pikkusiia kangasjämiä ja luullakseni ilahduttaisivat tuttujen pienten vanhempiakin.

    VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...