sunnuntai 18. elokuuta 2013

Merenneitosyntymäpäivät a la Ariel

Nyt meni jo aika haastavaksi! 

Nuorimmaiseni ihailee Disneyn kaikista prinsessoista eniten Ariel-merenneitoa. Hän toivoi kovasti Ariel-syntymäpäiväjuhlia. 

Siinä olikin haastetta, kun Suomesta ei tähän teemaan juuri löydy juhlatarvikkeita... Onnistuimme kuitenkin saamaan tuliaisina Amerikasta muutamia tarvikkeita! Prinsessa-lehdistä löysimme myös kätevästi muutamia julisteita ja kuvia. Pääsinpä taas askartelemaan ;)

Kutsukortit teimme yhdessä lasten kanssa askartelemalla. Korttitarvikkeet ovat Tiimarista. Tärkeintä korteissa oli paksu liimakerros ja paljon paljetteja =) Ariel-tarrat löytyivät Citymarketista.Juhlakoristeista osa oli itsetehtyjä, jokavuotisia ja Ariel-koristeet olivat tuliaisia.Välillä väritettiin prinsessoja.


Yhtenä leikkinä juhlissa oli kadonneen Arielin simpukan paikantaminen, Aasin häntä -leikin tapaan. Leikkasin eri värisistä kartongeista simpukoita. Jokaiseen simpukkaan laitettiin osallistujan nimi ja simpukan taakse teippiä, jotta ne tarttuivat kiinni julisteeseen.Televisiossa pyöri tunnelmallinen akvaario-dvd. Under the Sea- kappale toimi tietenkin bileiden teemamusiikkina =)

Ohjelmaan kuului myös ongintaa Arielin laguunissa!


Jokainen vieras sai onginnasta pienen pussin prinsessatarvikkeita. Pussin lahjatarvikkeet olivat mm. Tarjoustalosta, Tiimarista ja Amerikan tuliaisista. Arielin kuvat ongintapaikalle leikattiin Prinsessa-lehdestä ja ne päällystettiin kontaktimuovilla.


Pieni merenneitomme täytti onnellisesti 5 vuotta =) Oli kuulemma parhaat synttärit ikinä! Iso kiitos kaikille juhlijoille!

8 kommenttia:

 1. Aivan mahtavasti keksit haastavasta aiheesta teemajuttuja! Miten tyttö raaskikin antaa leikata Prinsessa-lehtiä? :D Näyttää tosi kivoilta synttäreiltä. Onnea viisveelle!

  VastaaPoista
 2. Hienot juhlat olivat taas ja yksi vieraista jälleen ikionnellinen :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
 3. Hienoja juttuja olet keksinyt ja juhlat kuulostivat onnistuneilta! Ja tuo kortti oli ihan mielettömän hieno, on siinä ollut näprääminen! :) Meillä lempiprinsessana on auroora, liekö vaaleanpunainen mekko auttanut asiaa ;)
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat juhlat olet järjestäny =)

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihania ideoita :) Ariel on ollu miunkin lemppari pienestä pitäen, kun ne muut Disney prinsessat on vähän jotenkin liian ällöttävän tyttömäisiä :D On varmasti synttärisankarilla ja vierailla ollu kivaa!

  "Huolet ei paina, hauskaa on aina! Alloissa siis..."

  VastaaPoista
 6. oi ihana idea! ja edellisen postauksen hame, upea!

  VastaaPoista
 7. Oi, miten ihanat juhlat ja hyviä ideoita juhlien ohjelmaksi.

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...