sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Retroköökki

Jes!

Sainpas viimeinkin siirrettyä kuvat kamerasta koneelle ja kirjoitettua jutun meidän unelmien retrokeittiöstä! (Eikä siihen mennyt kuin 4kk)


Unelmista tuli totta lopulta muutamien mutkien kautta. Oon kuitenkin tosi onnellinen projektin lopputuloksesta! Kaikki viidentoista vuoden haaveet ja unelmat on laitettu nyt tähän keittiöön! Projekti käyynnistyi viime vuoden keväällä. Kävimme huolella miehen kanssa läpi erilaisia keittiöfirmoja ja saimme välillä hyvin jännittävääkin asiakaspalvelua. Päädyimme lopulta  HTH-keittiöön hyvän tarjouksen ja joustavan suunnittelun takia. Suunnittelijana toimi Sanna, joka pitää mm. Sisustus COCO -nimistä blogia.


Päädyimme harmaisiin kaapinoviin ja valkoisiin runkoihin. Ovien sävy ja maalin mattapinta on ollut meidän perheessä hyvä ratkaisu. Lika ja tahrat eivät näy niissä helposti ;) Pöytätasoissa on valkoista laminaattia. Smegin kodinkoneet tilasimme Koneluxilta (Olen aina haaveillut smegin kodinkoneista). Muut kodinkoneet otimme HTH:n kautta.


Toiveena oli saada paljon kaappitilaa ja isot hyvät kodinkoneet. Vain astianpesukone ja silityslauta (ahkeralle käsityöläiselle) on integroitu. Muut koneet saivat näkyä. Hana ja pesuallaskin valittiin mustiksi kodinkoneiden tapaan näyttäväksi elementiksi.


Laatat on tilattu Pukkilalta ja K-rautiasta. Punaiset seinälaatat olivat ehkä jännittävin kokeilu ja onneksi se kannatti! Lika ei näissä näy ja väri antaa tosi hauskan fiiliksen keittiöön. Suomi-retrovetimet tilasin Helakaupasta.


Kaikki hauskat hilavitkuttimetkin on viimein ojossa Stringin koristehyllyllä.Hyvää kannattaa odotella ja unelmia toteutella =)

TallennaTallenna

7 kommenttia:

 1. Vautsi vau! Tuollaista keittiötä kannattikin odottaa!��

  VastaaPoista
 2. Hieno ja uniikki keittiö! Vau! Itsekin haaveilen tuollaisesta laattalattiasta keittiöön tai kylppäriin <3 Ja punaiset välitilan laatat ovat ihanat. Meidän kodissa on edellisen asukkaan tekemä keittiö, joka ei ole oikein meidän näköinen. Siinä on kuitenkin tuollaiset samantyyliset punaiset välitilan laatat ja rakastan niitä :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana keittiö! Olen rakastunut siihen kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 4. I really like and appreciate your post.Thanks Again. Keep writing.

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...