lauantai 18. kesäkuuta 2011

Piknikille?Nyt on virkattu leikkeihin pitkästä aikaa uusia juttuja. Olen kokeillut virkata mm. mansikoita ja kakkupaloja. Ohjeet ja idean sain lehdestä nimeltään Candy Magazine 2.  Lisää tietoa lehdestä löydät www.svartafaret.se -sivuilta. Löysin lehden Helsingin Oulunkylän kauppakeskuksessa sijaitsevasta Lankamaailma -lankakaupasta. Käykääpä tutustumassa! Aivan mahtava liike!

En noudattanut aivan lehden ohjeita vaan muokkailin niitä oman maun mukaan. Kakkupalojen tuli nimittäin mahtua leikkilautasille. Minulla ei ollut myöskään kyseisen lehden mainostamia lankoja joten jouduin muuntelemaan hiukan ohjeita. Projektin langat ovat kirppiksiltä ostettuja ja käsitöistä ylijääneitä lankakerän loppuja.
Löysin kangasvarastostakin ihanaa ruudullista kangasta. Siitä ommeltiin kädenkäänteessä piknikliina.

Kuvan kori löytyi markkinoilta nyt keväällä kun etsin pääsiäistrulleilleni sopivia koreja. Sopivat mainiosti tähänkin leikkiin :)


Prinsessakakkupala ja suklaakakkupala on tehty melkein samalla tavalla. En tehnyt niitä lehdykän ohjeiden mukaan. Suklaakakkupalan yläreunan kermavaahto oli onnistunut kokeilu ja pienen pieni mansikka kruunaa kyllä tämän kakkupalan. Kokeilin prinsessakakunpalaan myös kakkupaperin virkkaamista alareunaan.

Harmi että langat loppuivat kesken... Mietin että olisin voinut yrittää virkata palojen avulla ehkä kokonaisen kakun.
Mansikat olivat hauskoja ja nopeita tehdä. Niitä on tehty nyt jo enemmänkin.

Muut kuvan herkut olen tehnyt leikkeihin jo aiemmin. Parempia kuvia niistä löydät leikkiruoka-valikkoa selaamalla. Puiset juomapullot ja mehutetrat on ostettu aikoinaan Condiana -verkkolelukaupasta.

Eiköhän lähdetä herkuttelemaan?Erityiskiitos appivanhemmille tämän jutun toteutumisesta!

3 kommenttia:

 1. Aivan ihania, kunpa itsekin osais!

  Manda

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloisia leivospaloja! :D

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänne kun yritin etsiä virkatun verhon ohjetta (älä kysy multa miten?!)... Huomasin, että täällä oli tutun näköisiä juttuja, kuten nuo leivokset.. Ja retrous! Tausta on kiva :)

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...