maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulupukin paja vauhdissa

Nyt saa lopultakin paljastaa, mitä mun pukin paja on tehnyt yötä myöten viime aikoina :)

Tässä muutamia pieniä juttuja jotka menivät siis pukin konttiin.

Marakatti

Marakatti on virkattu Unileluja, pehmoeläimiä ja nukkeja -kirjan ohjeiden mukaan.

Heijastimia

Ohje näihin Maatuska-heijastimiin on napattu vanhasta Sinä osaat- lehdestä. (En löytänyt tähän hätään numerotietoja. Lisään ne joskus myöhemmin)
Kokeilin myös tällaista Maatuska-mallia jossa on takana rintakoruneula. Rintakoruneulat ja avaimenperärenkaat tilasin Sinellin verkkokaupasta. Huovat olen ostanut Tiimarista. Nauhat ja napit löytyivät ompeluvarastoistani. Heijastintarran ostin Citymarketista.Tein myös miehisen heijastinmallin eräälle Mercedes-Benzin omistajalle :)

Virkattu sormus
Ostin kesällä itselleni vastaavanlaisen virkatun sormuksen Kuopion kirpputorilta. Sormus on ollut mulle todella mieluinen. Sisko toivoi samanlaista sormusta. Ja sellaisen pukki teki! Kiitos alkuperäiselle suunnittelijalle!Langat ja nappi löytyivät ompelutarvikevarastosta. Sormusosan ostin Sinellistä. Liimana E6000-vahvuista liimaa, jonka tilasin aikanaan Nappikauppa Punahilkasta kun askartelin nappikoruja.


Virkatut tossut

Pukin pussiin lähti myös muutamat tossut pirteiden tossujen ohjeiden mukaan. Langat ovat Seiska-Veikan lankoja ja napit Eurokankaasta.Baby Bornille

Kummitytön Baby Born -nukelle tein mätsäävän vaipan ja mekon.
Vaipan kaavan olen aikoinaan ottanut Suuri Käsityölehdestä 4/2007. Vaipan kankaat on tilattu Hannan kankaasta.Mekon kaava oli oma kokeilu. Kangas oli jämäpala. En muista mistä sen olen aikoinaan tilannut.

Tällaisia juttuja tänä jouluna =) Hyvää Joulun jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...