sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Sirkus saapui kaupunkiin!
Tervetuloa meidän perheen sirkussyntymäpäiville!

Esikoisemme esitti toiveensa sirkussyntymäpäivistä jo aikaa sitten, ja nyt haave viimein toteutui!

Kiitos kaikille ystäville, jotka lainasivat sirkustarpeita juhliimme! Saimme syntymäpäiville lainaksi mm. upeat sirkusvalot sekä makean hattarakoneen :)Tässä muutamia kuvia hurjista juhlistamme!

Ehkä tästä jutusta löytyy ideoita muidenkin juhliin :)

Eteisen sirkusverhot ovat lastenhuoneesta lainassa ja ne kiinnitettiin oviaukkoon kätevästi Ikean suihkuverhotangon avulla.

Kutsukorttitarpeet juhliin löytyivät mun askarteluvarastosta. Silppusin kaikki pienimmätkin kartonkipalaset hyödyksi!Värikkäät kartonkiketjut askartelin jo, kun nuorimmainen syntyi neljä vuotta sitten. Ne ovat päässeet joka vuosi juhlimaan uudelleen :)

Kankaiset viirinauhat olen tehnyt jo parisen vuotta sitten. Tykkään askarrella hyödyllisiä koristeita, joista on pitkäksi aikaa hyötyä.Hauskat syötävät pellekoristeet ostin Confetista.


Pahvilautaset syntymäpäiville bongasin Tiimarin alemyynnistä ja ihanat sirkus-lautasliinat sain toimittuani Meandi-kutsujen emäntänä viime keväänä. Mukit löytyivät Itäkeskuksen Tiger-kaupasta.

Ohjelmana juhlissa oli mm. Pellen nenän kiinnittäminen. Sitä leikitään kuten Aasin häntää - leikkijän silmät sidotaan ja hänelle annetaan nenätarra käteen. Leikkijä yrittää löytää silmät sidottuina Pellen oikean nenän paikan. Hauskaa!

Pellejulisteen ja nenät löysin edullisesti Tigerista.

Nenät olivat helposti irtoavia tarroja, ja niihin pystyi kätevästi kirjoittamaan jokaisen osallistujan nimen.

Suosittelen!

Pelle sai monta uutta nenää :)
Ohjelmassa oli myös erilaisten sirkusvälineiden testailua sekä ilmapallokilpailu, jossa pisimpään ilmassa palloa pitänyt juhlija voitti palkinnon. Myös Limbo-kilpailu (mopinvarsi limbokeppinä) oli tosi hupia.

Hattaroiden valmistaminen oli kaikkien mielestä jännittävää seurattavaa, ja hattaroista tuli suussa sulavan hyviä.

Autenttista sirkusmusiikkia löytyi Spotifysta. 

Eräs sirkuksemme vetonauloista oli väkivahva voimamies. :D Raitapaita löytyi kuulemma Varustelekasta. Viikset ja puhallettava "paino" löytyivät Tigeristä.  Kaikki halukkaat voimapojat ja -tytöt saivat lopuksi ottaa kuvansa pullistelemassa painon kanssa :) 

Viimeisin numero juhlissa oli oman läksiäislaatikon löytäminen. Jokainen sai lähtiessään tällaisen muiston:
Pop Corn -rasiat löytyivät Confetista, karkkihampurilaiset Lidlistä, tikkarit Tarjoustalosta, kynät Tigeristä ja vaahtomuoviset pellennenät tilattiin eBaysta.

Kiitos kaikille sirkusjuhlissa mukana olleille! Suuri kiitos Maailman Vahvimmalle Miehelle / hattarakonemestarille, sekä mahtavalle leikkitädille!

Esikoisen 6-vuotissyntymäpäivät olivat kaiken kaikkiaan vauhdikkaat, sisältäen villejä tilanteita ja paljon naurua. Meno oli juhlissa aika erilaista, kun juhlijoista suurin osa oli poikia :)

Juhlabuumi on nyt meidän perheessä onnellisesti ohi. Juhlan sankarittaren mielestä ensi vuonna pitäisi olla samanlaiset juhlat... Onneksi siihen on vielä vuosi aikaa :)

10 kommenttia:

 1. Haha, selvisikin samalla aiemmin näkemäni voimamieskuvan salaisuus :D Ihanat juhlat olette saaneet aikaan – en yhtään ihmettele, että samanlaiset lähtivät oitis tilaukseen!

  VastaaPoista
 2. Vähä upeet kekkerit, mahtavaa :))))

  VastaaPoista
 3. Onpa mahtavia yksityiskohtia ollut teidän synttäreillä, vau!

  VastaaPoista
 4. Ihanat synttärit ja kivoja ideoita! Onnea sirkuksen sankarille!

  VastaaPoista
 5. Näyttää ihan hurjan hauskalta! Varmasti lapset viihtyi noilla kemuilla. :)

  VastaaPoista
 6. Voi iik en kestä, miten ihanat synttärit!! Wau! Nimimerkillä odotan aikaa, että saan järjestää samanlaiset. Siihen voi mennä aikaa, koska lapsi on vasta 7 kk..

  VastaaPoista
 7. Hehee, hauskalta näyttää teidän juhlat! Voimamiehelle pitäis vissiin saada se Voimamies-rätti meidän arvonnasta :D

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...