lauantai 15. joulukuuta 2012

Jouluaskartelua


Teimme lasten kanssa jouluikkunan leikkihuoneeseen. Näin Pikku-ketun Puuhamaa -blogissa vähän aikaa sitten söpöjä, ommeltuja joulukuusen koristeita ja otin sieltä vähän vinkkiä omaan ikkunaamme :) Kaikki ompelutarvikkeet ovat kierrätetettyjä.


Joululintujen ja pehmotontun kaavat bongasin Kajsan iloiset tilkut -kirjasta. Sienten ja kuusen kaavat ovat omia. Askarreltu söpö purkkitonttu tuli päiväkodista.Virkattu marakattikin sai oman tonttulakin. Ohje marakattiin löytyy kirjasta: Unileluja, pehmoeläimiä ja nukkeja.

Askartelimme muutaman joulukuusenkoristeenkin tyttöjen kanssa :) Ohje näihin enkeleihin löytyi Askarrellaan yhdessä -kirjasta. Tarvikkeet ovat Sinellistä ja omasta askarteluvarastosta. Nauha ja pitsikangas on kierrätettyä pitsiverhoa ja joululahjanauhaa.Askarteluhuumassani uusin perinteiseen joulukalenteriimme myös uudet sydämelliset pyykkipojat edullisesti askartelukartongin ja erikeeperin avulla. Kiitos naapurille vinkistä ;)Joulukalenteripussit tarvitsivat numerot ensimmäistä kertaa tänä vuonna, koska muutama pikku kätönen kävi tunnustelemassa pusseja ja valitsi aina vain tietyn pussin kerrallaan...

Nyt pussien avaaminen käy oikeassa järjestyksessä =)Mahtavaa joulunodotusta kaikille!

5 kommenttia:

  1. Oi noi joululinnut on ilosia! Ihanan iloinen leikkihuoneen ikkuna, niinku pitää ollakin :)

    VastaaPoista
  2. Ihania :) Täytynee varmaan sieniä ainaki ommella omaan kuuseenkin <3

    VastaaPoista
  3. Kiva adventtikalenteri idea.Kauniit enkelit.

    VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...