sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Unelmien retroköökki-projekti alkaa

Hiljaiseloa on ollut...

Käsitöitä on tullut tehtyä enemmän työn puolesta, joten harrastelu on jäänyt vähemmälle. Vino pino intiaanimekkoja, hyttysten siipiä, pupupäähineitä ja mansikkapukuja ym. valmistui jälleen tanssikevätnäytöksiin:


Nämä mekot menivät 3-4-vuotiaiden Intiaanitanssiin ja alla olevat pupupäähineet 1-3.v. taaperotanssi-numeroon. Kaikki kankaat Eurokankaan palalaareista ja resorit löytyivät kangaskaapin kätköistä.


Perheemme uusin projekti onkin vähän erilainen käsityö. Olen viimeiset viisi vuotta haaveillut uudesta keittiöstä ja nyt se viimein toteutuu!

Suunnitelmissa on retrohenkinen keittiö modernilla twistillä. Käännyin naapurin Sannan puoleen, joka pitää mm. täällä ihanaa sisustus COCO -blogiaan. Olemme yhdessä suunnitelleet musta aika huban keittiön meidän perheen värikkääseen kotiin! Nyt jännätään miltä se oikeasti tulee näyttämään! Lattia on jo valmis ja huomenna alkaa viimeinkin keittiön kasaaminen!


Lattialaatat tilasin Pukkilasta.  Olin pitkään jo haaveillut laattalattiasta, mutta en halunnut perinteistä shakki-kuviota. Tähän siis päädyttiin...


3 kommenttia:

  1. Meillä on vessassa vastaava laatta varmaan hieman pienempänä ja siniset pikkukuviot. Onnneksi valitsite tumman sauman. Muutoin nimittäin tykkään kovasti lattiasta, mutta valkoinen sauma ei ole todellakaan pysynyt valkoisena varsinkin, kun vessaan kuljetaan välillä myös kengät jalassa ja perheessä on lapsia ja koira.

    VastaaPoista
  2. Odotan innolla miltä lopputulos tulee näyttämään!! :)

    VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...