sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Noitia liikkeellä

Noitapuku toiveena...

ja tällainen siitä tuli. Etsimme yhdessä tyttäreni kanssa netistä sopivaa pukumallia ja sieltä löytyi lopulta mieleinen puku. Soveltelin puvun mallin ja kangasmateriaaleja sen mukaan mitä kaapista löytyi. Käytössä oli puuvillakangasta ja ulkoilupukukangasta. Yläosan kaavoitus löytyi Suuri Käsityölehden nro 4/2009. Numerossa on loistava prinsessapukukaava sekä muitakin kivoja ideoita lasten naamiaisiin ym.

Alaosa on tehty vain suorakulman muotoisista paloista 150 x 25-35 cm. Kankaan toiseen pitkään reunaan ommeltiin kuminauhakuja. Helma leikattiin muotoon ennen kuminauhan laittoa. Laitoin alaosaan vain päällekkäin erilaisia ja eri pituisia kangashameita.

Essu on tehty neliönmuotoisesta kaistaleesta ja vyötärönauhasta. Essun alareunassa on myös pieni musta kissa hamekankaasta ja kirppikseltä löydettyä keltaista pitsinauhaa jota laitoin myös yläosaan.

Hattu ostettiin Citymarketista.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana mekko! Voi kun itsekin olisi päässyt lapsena tuollainen päällä virpomaan! :) Tosi kiva blogi muuten, googlettelin virkattua mattoa ja löysin tänne. Jäämpä seurailemaan :)

    VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...