keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Keittiön kevät/kesätuunaus

En vaan voinut olla ostamatta Marimekon uusia ihania retrotyylisiä kankaita!

Tämä kevät innosti minua ompelemaan vanhojen laskosverhojen päälle uuden kankaan. Ompelin kankaan vain laskosverhojen reunoihin kiinni ja hyvin toimii! Onneksi laskosverhossa oli tukevat välilistat ja muutenkin se oli hyvä laadultaan. Marimekon kangaskin oli kevyttä, joten verho ei pussitu vaan pysyi hyvin laskosmaisena :)Kangas on nimeltään "Kattila". Samasta kankaasta pystyy kuulemma tekemään keittiöpyyhkeitäkin. Täytyy käydä varmaan ostamassa kangasta vielä vähäsen...

Pöydälle hankin myöskin ihanan marimekon vahakankaan nimeltään "Lappuliisa" ... mutta surukseni se ei ole laadultaan kovin hyvä. Siihen jää helposti pysyviä tahroja :(Keittiöstä tuli pienen tuunauksen myötä mielestäni ihanan värikäs ja pirteä!

4 kommenttia:

 1. Ihan hienoja kankaita.

  Itsellä'ni on vanhoja mummolan raitapyyhkeitä ja seinävaatteita.

  VastaaPoista
 2. Hei, mulla on myös huonoja kokemuksia Marimekon vahakankaista, erityisesti tamaattitahrat imeytyvät HETI kankaaseen. Nyt onneksi keksin, miten saan ne pois. Auringonvalossa kaikki olivat poissa! Samoin kuin karoteeni hajoaa auringonvalossa, niin toaattitahratkin lähtivät! Aurinkoa siis odotellessa :)

  terveisin Elli

  VastaaPoista
 3. Voi että ihanat! :D Nuo on niin hauskoja nuo Marimekon uudet kankaat :)

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...