tiistai 17. toukokuuta 2011

Nukeille petivaatteita

Tässä vielä jotain pientä kivaa ja vanhoja juttuja joita en vielä kerennyt julkaista blogissani. Vanha kotimme on nyt suojattu ja paketoitu putkiremonttia varten. Alamme asettua vähitellen upeaan sijaiskotiimme. Virkkuukoukkukin on alkanut hiukan jo sauhuta uusissa maisemissa ja eräs kunniakas kirjontatyö odottaa laatikossa toteutumista. Koetan laittaa kuvia ja juttuja blogiin mikäli pystyn...Löysin Fidasta vuosi sitten ihanan kangaspalan (2,50e) josta tehtiin nyt lopulta kirppikseltä löytyneeseen nuken sänkyyn (hinta 1e) peitto ja tyyny. Tyyny täytettiin vanhan sisustustyynyn vanulla ja pussilakanan sisällä on vanhan äitiyspakkauksen peiton palanen.Nuken sänkymalli on tuttu omasta lapsuudestani :)

Patja tehtiin vanhasta ohuesta patjan palasesta ja päällystettiin lakanalla.
Koska taloudessa on kaksi tyttöä etsiskelin toisenkin nuken sängyn kirppikseltä (5e) ja maalasin sen valkoiseksi.
Kankaat ja tyyny löytyivät jälleen kirppikseltä. Maksoivat yhteensä 2e.

Peittokangas oli minulle todella tuttu lapsuudesta. Minulla oli vauvana samasta kankaasta pussilakana... todella söpöä...Tyyny oli jo valmiiksi ommeltu. Helpotti äidin työsarkaa :)


Nuken vaunuihin kantokassi, tyyny ja peitto

Sain Nukenvaunuihinkin virkattua kantokassin, peiton ja tyynyn viime kesänä. Ohjeen otin muistaakseni Novita-lehdestä. (laitan lehden tiedot tähän heti kun palaamme kotiin)

Langat ovat ale myyntikoreista ja osa vanhoista varastoista. Nukenvaunutkin olen ostanut aikoinaan kirppikseltä edullisesti.Nyt kelpaa nukkienkin lepäillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...