tiistai 29. marraskuuta 2011

JoulukalenteriMeille ilmestyy joka jouluna kestokalenteri keittiön ikkunaan :) Nyt se on taas paikallaan ja täytetty!
Aloin tekemään kalenteria kun esikoisemme syntyi. Vuoden päivät sitä väkersin. Kalenteriin on tehty 24 pussukkaa. Jokaiseen pussukkaan on tehty erilainen ristipistokuva.Kannatti tehdä kalenteri, vaikka se oli työteliäs projekti. Ristipistokuvien etsintä ja muutaman kuvan omatoiminen suunnittelu vei aikaa.  Kuvien mallit ovat löytyneet mm. käsityölehdistä sekä erikseen myytävistä ristipistomalleista, joita voi ostaa askarteluliikkeistä.

Laitan kalenterin aina ylpeydellä omalle paikalleen. Onpahan itse tehty ja persoonallinen! Puhumattakaan ekologisesta kestomallista ;)

Muistan lapsuudessanikin, että perheessämme laitetttiin joka joulu tietyt koristeet aina samoille paikoille. Ihanaa, että meilläkin on jo yksi perinne :)

8 kommenttia:

 1. Olet kyllä ollut tarmokas, kun olet jaksanut pistellä noin monta pientä kuvaa. Itsellä ei kärsivällisyys riitä kirjonta-tai ristipistotöihin. Perinteet on hienoja asioita, lapsetkin osaavat kasvaessaan arvostaa niitä.

  VastaaPoista
 2. OI miten kaunis kalenteri! Meillä on ne muutamat koristeet aina samoilla paikoilla, esikoinen erityisen tarkka tästä;)

  VastaaPoista
 3. Todella ihana kalenteri ja mukava muisto sitten isompanakin :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti kalenteri. Ihan mielettömän reipas oot kyllä ollut jos noi kaikki olet pistellyt itse?! Aikamoista. Kyllä noin hienosta on syytäkin olla ylpeä!

  VastaaPoista
 5. Ihana kalenteri! On siinä ollut tekemistä, hattua nostan! :)

  VastaaPoista
 6. Oi, miten hieno kalenteri! Juuri jostain itse tehdystä joulukalenterista itsekin haaveilin, mutta lopulta meille muutti ostokalenteri ajanpuutteen vuoksi. Tällaisia itsetehtyjä ei kyllä korvaa kymmenenkään kaupan kalenteria - aivan mieletön ja suuri vaiva nähty!

  VastaaPoista
 7. Upea kalenteri!! Meillä pojat juuri tänään ompelivat itselleen huovasta pussukat, joita piilottelen eri paikkoihin uudelleen täytettynä joka ilta.. ;)

  VastaaPoista
 8. Ihan mieletön kalenteri! En voi kuin ihailla tarmokkuuttasi! Ryhdyin vuosia sitten tekemään isälleni lahjaksi ristipistotyötä, jossa on afrikkalainen kylä, mutta työssä on edelleen valmiina ainoastaan kyläläisten majan yksi tukijalka...

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...