sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Luuripussi

Nytpä löytyi projekti, joka muuttui tekonsa aikana aina vaan vaikeammaksi!Ensin oli hieno idea - säilytyspussi upeille joulupukilta saaduille retrohenkisille kuulokkeille.
Oli myös upea näkemys applikoinnista. (En ole aikaisemmin kokeillut)

Ajattelin haastaa samalla itseni myös ompelemaan pussukan nyörikujalla. Ohjekin löytyi hienosti täältä.

Applikoinnin suunnittelu ja toteutus sujui mielestäni aika hyvin ensimmäiseksi kerraksi, mutta olinkin tehnyt kankaita leikatessani laskelmavirheen. Pussi oli liian matala nyörikujalla kiristetäväksi pussimalliksi!

Ja eikun Googlaamaan jälleen!

Löysin onneksi Hipun hyvät ohjeet vetoketjullisen pussukan ompelemiseen. Ja nyt on sitten parin tiukan ja hermoja raastavan tunnin jälkeen elämäni ensimmäinen vuorellinen vetoketjupussukka ommeltu!

Vetoketju ei kyllä asettunut ihan niin kuin ajattelin, eikä applikointikaan ole parhaalla kohdalla. Mutta suojapussi tulee onneksi vain mun käyttöön. Hyvähän se on, kun näyttää itse tehdyltä :)Hyvää viikon alkua kaikille ja tervetuloa seuraamaan blogiani, uudet lukijat!

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa!!! Mun mielestäni tuo on täydellinen :)

  VastaaPoista
 2. tosi hieno :) tuollaiset mekin tarvitaan.

  VastaaPoista
 3. Hienohan tuo on. Ja niin siinä usein käy,että alkuperäinen malli matkan varrella muutttuu... ;O)

  VastaaPoista
 4. Ihanat retrokuulokkeet! :) Oon haaveillut myös itse siitä, että joskus saisin ommeltua vuorellisen pussukan. Mummon ompelukone pitäisi kuitenkin käyttää huollossa, koska en saanutkaan sitä yllättäen kahden vuoden käyttötauon jälkeen toimimaan.. :/

  Mulla on sulle blogissa pieni ylläri! :)

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...