torstai 2. helmikuuta 2012

Pupuhattu pakkasiin

Pakkanen yllätti!

Täällä Etelä-Suomessa oli koko syksyn aivan järisyttävän pimeää, sateista ja lämmintä, enkä siksi viitsinyt ostaa esikoiselle paksua ja kallista turkishattua, vanha kun periytyi pikkusiskolle. Pakkanen on ollut tammikuun ajan mukavan hillittyä.

Pakkanen päätti kuitenkin paukkua tällä viikolla myös täällä pääkaupunkiseudulla. Rupesin etsimään maanantaina netin kautta pikaisesti lämpimiä hattuvaihtoehtoja tytölle, kunnes tajusin että en varmaan kerkeä saamaan sitä kotiin ennen kuin pakkanen on mennyt menojaan :)


Onneksi muistin, että olin saanut mieheni mummolta parisen vuotta sitten valkoista pehmeää tekoturkista. Varastoista löytyi naapurin lahjoittamaa valkoista fleeceäkin hatun vuoreen,  joten ajattelin kokeilla huvikseni, saanko niistä mitään aikaan. Kaavat otin pipomallista johon lisäsin pupun korvat. Tekoturkis riitti juuri ja juuri hattuun. Lisäsin hatun syvyyteen mittaa vielä leveällä resorilla. Ehkäpä uskallan toistekin kokeilla hatun ompelemista... On tainnut olla liian suuri kuvitteellinen kynnys kokeilla turkishatun ompelua.


Valkoinen hattumalli tuntui mielestäni vähän värittömältä, joten lisäsin siihen rusetin. Rusetti löytyi rikkinäisestä hiuspampulasta.
Esikoinen tykkää kovasti pupumallista, eikä päiväkodissa pää pääse palelemaan!

Hyviä ja hyytäviä pakkaspäiviä kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kyllä on upea, oikein istuva ja söpö hattu!!!

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä TOSI hieno. Kiva tuo resori, suojaa kasvoja vielä paremmin näin pakkasella. ja korvata asettuvat oikein hienosti tuon malliseen hattuun.

  VastaaPoista
 3. Nätti hattu on ja varmasti lämmin! :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka suloinen hattu ja varmasti nyt tarpeen, kun pakkanen paukkuu!

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana! Kiva malli kun suojaakin noin hyvin!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana myssy! :) Kyllä tuolla pipolla kelpaa kovissakin pakkasissa leikkiä! :)

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...