keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Oma ompelunurkka

"Romuhuone" joka toimi ennen työpajanani, kodinhoitohuoneena ja yleisenä varastona aloittaa uuden elämän lasten leikkihuoneena syksyllä. Äidin ompelupaja tarvitsee siis uuden paikan ja se siirtyy eteisen entiseen puhelinnurkkaukseen.

Olen jo kauan pohtinut milloin joudun siirtymään uusiin tiloihin ja mistä löytäisin sopivan hintaisen ja mallisen pöydän johon rakkaat ompelukoneeni mahtuvat. Löysinkin sitten lopulta parisen viikkoa sitten sopivan kokoisen ja aidon retron työpöydän itselleni Fida Lähetystorilta. Myyjä sai minut hommaamaan hauskan pinnatuolinkin joka sopi pöydän tyyliin. Punainen työlamppu on ollut mukanani jo vuosia. Olen aivan innoissani omasta uudesta ompelupisteestä!Sain ompelutarvikkeetkin järjestykseen. Ylhäällä olevat korit ovat täynnä kaikennäköisiä kankaita ym. Valkoiset hyllyt, hyllynkannattimet ja korit ovat Ikeasta.Näihin ihaniin säilytyspurkkeihin laitoin napit, nauhat ja helmet järjestykseen. Alimmaisen söpön purkin olen saanut aikoinaan naapurilta ja nämä aivan ihanat tyttöpurkit ostin itselleni Ruotsista tänä keväänä tuliaiseksi.Haaveilen vielä valkoisesta ilmoitustaulusta johon voisi kerätä vanhoja kaavalehtisiä ja kaikenlaista silmiä hivelevää ja ompeluun liittyvää.  Nyt haaveen tilalla on vasta paperinukkearkki jonka ostin viime kesänä Porvoosta. En vaan voinut olla ostamatta... Sopii mielestäni hyvin ompelunurkkaan :)Projektin myötä olen saanut vyöryävän epäjärjestyksen uudella pisteelläni hallintaan...  Ihmeellistä!
Sain ompelulangatkin ekan kerran ojoon ja järjestykseen... Kuinkahan kauan järjestys kestää? :)

Toivottavasti luovuus ja ompeluinto kukkii tällä uudella pajalla!

4 kommenttia:

 1. :) Heti alkoi tulla ideoita ihanista ilmoitustauluista.. Tässä pari vinkkiä:
  -Päällystä vanha ilmoitustaulu ihanalla kankaalla
  -Maalaa ilmoitustaulu värikkääksi tai
  -Vaihda ilmoitustauluun jotkut mahtavat kehykset..
  -Tee kehykset itse paperimassasta..
  Aurinkoa ja valoa!
  t. elina
  =)

  VastaaPoista
 2. Jes, pistetään mietintämyssyyn!

  VastaaPoista
 3. Onpa kadehdittavan siisti työhuone! Omaa työhuoneeni on nimetty mustaksi aukoksi vanhempieni toimesta, ja huonetta kuvastaakin ehkä parhaiten kälyni toteamus: " Voi miten luovaa! Kun sulle tulee inspiraatio, sä vaan kaivat kankaat tästä läjästä..."

  VastaaPoista
 4. Ei se enää ole ihan noin siisti... :)

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...