sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kesäostoksia

Ihanaa kun on ollut loma!

Olen ehtinyt tutustumaan ihaniin pieniin kauppoihin eri kaupungeissa ympäri Suomea.


Löysin mm. tämän aivan ihanan ompelutarvikelaukun Ombrellino-myymälästä Helsingistä. Voiko olla suloisempaa?  Ombrellinolla on myös nettikauppa: http://www.ombrellino.fi/. Käykää ihmeessä tutustumassa! Sieltä löytyy myös aivan ihania puisia juttuja ja kaikkea kivaa lapsenmielisille ja lapsille.

Löysin myös muuttaneen Hobboks-kirjakaupankin uudelleen upouudesta osoitteesta Iso Roobertinkatu 4. Löysin sieltä todella edullisesti kaksi haaveilemaani käsityökirjaakin:

Suosittelen kirjakauppaa kaikille käsitöistä kiinnostuneille ja kaiken muunkin alan harrastelijoille. Kaupassa oli todella upea valikoima erilaisia harrastekirjoja!

Parhaita kirppislöytöjä oli tänä kesänä mm. nämä kaikki ihanat korut pääkaupunkiseudulta.

Puisia ihanuuksia...

Värikkäsitä nappeja...ja ihanaa käsityötä... Todella söpö kukkasormus!Helmi kirppislöytö on myös tämä anopin Sastamalasta löytämä upea käsityökansio.Ja nämä kaikki ompelutarvikkeet eri kirppiksiltä... Sormet alkavat jo ihan syyhytä :)Tämän ihanan rintakorun löysin Kuopiosta kaupasta nimeltä Daiga Daiga Duu. Mahtava pieni liike joka on erikoistunut kierrätysvaatteisiin, asusteisiin ja koruihin. Osoite Puijonkatu 12, Kuopio,  ja nettiosoite: http://www.daigadaigaduu.net/. Suosittelen kiinnostuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...