tiistai 19. heinäkuuta 2011

Marakatti Möttinen ja muutama amigurumiKukkuluuruu!
Olin jo pitkään haaveillut yrittäväni neuloa / virkata pehmoeläimiä leikkeihin. Esittelen teille tässä muutaman harjoituskappaleen.Olen siis Marakatti Möttinen ja ohjeeni ovat aivan ihanasta kirjasta nimeltään "Unileluja, Pehmoeläimiä ja Nukkeja". Ohje löytyy nimellä Marakatti. Edellä mainitusta kirjasta löytyy yhteensä 60 erilaista virkkaus-  ja neulemallia. En vaan voinut olla ostamatta kirjaa... Enkä tekemättä sieltä mitään... Aivan ihania malleja! Teen sieltä varmasti vielä kaikenlaisia pehmoja tulevaisuudessakin.Langat tähän projektiin löytyivät penkomalla jälleen lankavarastoa. Tyhjensin myös yhden sisustustyynyn vanun lopppuja tähän projektiin.Amigurumit


Pöö!Näitä oli tosi hauska tehdä ja vielä hauskempaa oli nähdä tyttöjen jännittynyt odotus siitä, mitä sieltä mahtaakaan valmistua... Ensin pää, sitten keskivartalo, jalat ja kädet... Kukas se sieltä nyt seuraavaksi syntyykään?Ohjeet ovat Candy Magazine 1 -lehdykästä. Voit tutustua niihin www.svartafaret.se -nettisivuilta. Suosittelen kokeilemaan! Helppoa ja ihanan nopeaa hommaa. Ja omat lapseni tykkäävät leikkiä niillä kovasti... Mikäs sen parempaa :)

3 kommenttia:

  1. Sinne vaan sisustustyynyt!!! Meillä on tyhjentynyt jo useampi, kun amigurumeja alkoi valmistumaan.. ;) Suloisia veijareita teillä!

    VastaaPoista
  2. Löytyipä ihana blogi! Ihan täydellisen kaunis sivusto! =)

    VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...