torstai 18. elokuuta 2011

Prinsessoita kerrakseenKuumin juhlintabuumi on alkanut meidän perheessä. Nuorimmaisemme täytti kolme vuotta. Toiveena tytöllä oli prinsessateemaiset juhlat :)
Viime hetken tunnelmaa... Prinsessat ovat jo juhlatamineissaan valmiina...  Puvut ovat tietenkin äidin tekemiä. Kohta ne vieraat saapuvat...
Pöytäkin on jo katettu herkuilla...
Prinsessakakkukin odottaa jo! Työssä käyvän äidin pelastus: Valmiina ostettu syötävä kakunpäällinen!
ja päivänsankarin toivomia prinsessamuffinsseja :) Hauskat muffinssivuoat ovat Iloleipurin tuotantoa.
Juhlakoristeiden humua...
Meillä on tapana käyttää joka vuosi aina samoja koristeita synttärijuhlissa. Ne koostuvat Äidin tekemistä juhlalipuista ja tyttöjen kanssa askarrelluista kartonkikoristeista.

Kartonkikoristeiden ohje: leikkaa eri värisistä kartongeista 2cm x 16cm paloja ja taita ne pyörylöiksi ja liimaa lyhyet päät yhteen. Lisää renkaita niin paljon kuin haluat. Tosi hauskaa hommaa lasten kanssa! Suosittelen!Lopultakin juhlahumua... Prinsessakruunujen askartelua! Jokainen pikku prinsessa sai askarrella juhlien alussa itselleen oman kruunun: Leikkasin kartongista kruununmallin johon sai kiinnittää mieleisiään tarroja. Sitten vaan mitattiin pään koko ja kruunun päät sidottiin nitojalla yhteen.
Juhlien ohjelmassa oli numerona myös ongintaa. Teeman mukaisesti lasten piti etsiä kodistamme joki jota vartioi sammakkoprinssi :)
Ideoimme tyttöjen "kummitustädin" kanssa onkimispisteen vanhasta lakanasta, Sinin siivoussetistä ja kaapista löytyneistä kartongeista. Kalojen ja sammakon kiinnitykseen käytimme maalarinteippiä kaksinkerroin. Sammakko oli minun piirtämäni ja kummitustädin värittämä. Kiitokset tärkeälle apulaiselle juhlien toteutumisesta!

Kalansaaliina oli sisällä sammakolta suklaapusu, prinsessapilli ja siirtokuvatatuointeja :)


Juhlat on saatu onnellisesti loppuun... ja päivänsankari oli tyytyväinen kemuihin. Valtakunnassa siis kaikki hyvin.

5 kommenttia:

 1. Ihanat synttärit! Onnea 3v-lle, upeat mekot äiti ommellut ja mahtavat juhlat järjestetty!!!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat juhlat teillä ollut! Koristeita, askarteluita ja mekkoja myöten ja kivoja ideoita, meilläkin kun asustaa kaksi pientä prinsessaa. :)

  VastaaPoista
 3. Oi mitkä juhlat!! Ihanaa päästä kärpäseksi kattoon prinsessajuhliin näin blogin kautta, meillä kun on hieman erilaiset juhlahumut poikien kanssa. ;)

  VastaaPoista
 4. vautsi, tosi mageet juhlat!

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...