sunnuntai 28. elokuuta 2011

Virkattu hiuspanta ja päähuivi

VIRKATTU HIUSPANTA

Näin Lasten Metsola -sivuilla ihania virkattuja hiuspantoja!

Meille kans! Joten eiköhän hommiin!

Vanhasta pannasta päälliset vaan pois. Panta oli kirppislöytö Tapanilan kyläjuhlilta. Maksoi viisi senttiä :)
Muovipannan päälle virkkasin pannan myötäisesti kiinteillä silmukoilla "pussin" suljettuna virkkauksena. Sovitin sitä aina välillä pannan päälle. Lanka oli vanhaa lankakerän loppua.

Sitten vielä se ihana kukka pantaan... Ja tällainen siitä tuli :) Eikä ollut kallis... Eikä onneksi kovin työläskään.HUIVI

Päähuivin tein jo kesällä. En ole vaan kerennyt postailemaan sitä. Mallasin huivin mallin ja koon vanhasta virkatusta huivista.
Aloitin huivin virkkaamisen keskeltä ja sitä tehtiin vähän kuin isoäidinnneliötä mutta vain puolikkaana kuviona.Huomasinpa että olen nyt virkannut kovasti punaisia juttuja kun lankakaupoille ei ole kerennyt, eikä kirppiksiltä ole osunut silmiin hyviä lankoja.

6 kommenttia:

 1. Tuollaisen pannan kelpuuttaisin itsellenikin. Pitäsköhän opetella virkkaamaan?

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva panta! Olisin jälleen iloinen moisesta virkkaustaidosta!

  VastaaPoista
 3. Ihana panta ja makee huivi, tuollaisen voisinkin tehdä itselleni. Mitenköhän niitä isoäidinneliöitä sitten tehtiinkään..

  Mullakin langoista väärät värit pääsi loppumaan.. Harmi, ettei tässä lähellä ole hyvää lankakauppaa, sorruin taas 7 veljekseen, kun sitä saa lähikaupasta.. ;)

  VastaaPoista
 4. Eikös Rouvat tehdä jonain päivänä kimppareissu Oulunkylän Lankamaailmaan? En ole siellä koskaan käynyt, olisi mukavaa seota onnesta yhdessä!

  VastaaPoista
 5. Hyvä idea Kaisa! Tuntematon paikka minullekin nimittäin.. :)

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...