sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Lisää prinsessapukuja - Ariel & Jasmine

Ariel

Puli puli...


Keitäs siellä uikaan? Ihania merenneitojako?

Esikoinen oli naukunut Ariel -pukua minulta jo pitkään... Sain sen lopultakin aikaiseksi! Kaavakin löytyi Suuresta Käsityölehdestä 4/2009 nimellä "Merenneito".

Ensimmäinen yritelmä tehtiin joustamattomista kankaista,vanhoista verhoista.Tämä puku kuuluu kuulemma Arielin siskolle (onneksi meiltäkin löytyi pikkusisko).

Toinen versio on tehty Eurokankaan palalaarilöydöistä. Aika huikeita kangaslöytöjä, vai mitä! Myös paljettinauhat ovat Eurokankaasta. Olkaimista löytyy puuterinvärinen kuminauha.Tämä hyväksyttiin sitten Ariel-puvuksi :)
Arielilla kun on vihreät evät...

Jasmine

Uskaltauduimme katsomaan Aladdin -elokuvankin. Elokuva oli aika jännittävä! Elokuvasta innostuneina syntyi ajatus Prinsessa Jasmine -pukuun. Tein tällaisen:
Kaikki puvun osat löytyivät kierrättämällä ja vanhoista kangasvarastoistani. Keltaiset nauhat otin vanhasta lampunvarjostimesta. Sopiva vetoketjukin oli löytynyt aikoinaan kirppikseltä. Kankaina on vanhaa verhoa sekä tuliaiskankaita vuosien takaa.Tämän puvun yläosa syntyi vain kangaspalasista ja mielikuvituksesta :)Alaosaan löysin kaavat myös Suuresta Käsityölehdestä 4/2009.

Vanha panta sai myös uuden elämän Jasminen päähineenä. Päällystin vanhan hiuspannan, verhosin vanhan napin ja kieritin napin reunaan nauhan liimalla. Sitten ompelin napin kiinni pantaan.


Eiköhän näillä puvuilla leikitä taas vähän aikaa kaikenlaista :)

9 kommenttia:

 1. Mahtavat roolipuvut, pikkuneidit varmasti onnellisia. Kova työ ollut mutta sen arvoista!

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat ihan mahtavia!!! :) Ihanat nuo Jasmine-puvun hihat, sopivat asuun upeasti!

  VastaaPoista
 3. Hyvähyvähyvä!!! Aivan upeita asuja :)

  Meillä on nykyään roolivaatelaatikko reunojaan myöten täynnä kirppikseltä löytyneitä prinsessaunelmia, joten kierrätyskeskuksesta samankaltaisiin projekteihin hakemani valtavat pitsiverhokasat taitavat päätyä ihan muuhun tarkoitukseen...

  VastaaPoista
 4. Söpöjä meren-neitopyrstöjä... ;O)
  Oi kun tulee haikea mieli, kun noiden kuvien jälkeen alkaa muistella sitä,miten omille ipanoille piti aina ommella ties mitä roolipukuja.

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi, aivan ihania pukuja olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 6. Mun pitäis varmaan kanssa tehdä Islalle joku merenneidon pyrstö. Nyt se leikkii merenneitoa niin, että tunkeee molemmat kintut samaan trikoidensa lahkeeseen ja loikkii ja ui (kiemurtelee lattialla) eteenpäin. :D

  Mun blogissa on sulle jotain. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Puvut ovat tytöillä kovassa käytössä. Kannatti nähdä vaivaa :)

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtavia roolivaatteita, lapset varmasti mielissään:)

  VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...