maanantai 3. lokakuuta 2011

Vaippakakku karkuteillä

Pääsin askartelemaan tällaisen kälylleni joka odottelee ensimmäistään :)
Tutkiesssani googlen kuvahaun avulla vaippakakun ohjeita löysin aivan mielettömän upeita vaippakakkuja ja ohjeita niiden tekoon! Itse tein maltillisemman kakun, kun en niitä ole kovin montaa "leiponut".

Aloitin kakun leipomisen perinteisesti leikkaamalla pahvista ison kattilankannen avulla ympyrän ja liimasin keskelle talouspaperirullan pahviosan. Sitten tein kakkupaperille reiän keskelle ja pujotin sen talouspaperitelineen läpi kiinni pahvialustaan. Liimasin paperin kiinni pahviin. Sitten rullasin vaipat kääröiksi villallangan avulla (kuminauhat olivat loppuneet kaupasta:). Yhdistin vaipat aina isolla kuminauhalla yhteen.


Pahvirullan sisälle voisi vaikkapa laittaa konvehteja vauvan vanhemmille yllätykseksi jos haluaa... Minä laitoin putken sisälle vanhan salaatinottimen, jotta korkein 3 kerros pysyisi kiinni vielä kakussa :)


Kakkua täytettiin vaippojen lisäksi tuttipullolla, ensitutilla, ensilusikalla, pienellä salkulla ja purulelulla.
Kakku kuorrutettiin mun tekemillä vauvan lakanoilla ja muutamalla syöttölapulla ja askartelunauhalla.
Korttikin askarreltiin tyylin sopivaksi :)


Tässä siis vaippakakku ja lisänä ihana "Karkuteillä"-salkku joka odottelee pikkumiestä ja hänen aarteitaan!2 kommenttia:

  1. Aivan ihana kakku :) ja mitä parasta, jokaisen kakun osa tulee varmasti käyttöön :)

    VastaaPoista
  2. Niin hieno ja karkuteillä-kuosi on makea. Itse monta kerta vaippakakun askarrelleena ja kerran saaneena, täytyy todeta, että kummastakin nautin! Askartelu superkivaa ja kakku täytteineen niin kiva saada :)

    VastaaPoista

Lukijat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...